Onsdag den 4. juni 2014:

Galschiøt runder de 60

Der er reception med et spændende program kl. 14 til 18De første cifre i personnummeret, 040654, udtrykker ubønhørligt den hårde kendsgerning at Jens Galschiøt fylder 60 onsdag den 4. juni 2014. Kunstneren påstår hårdnakket at han ikke er den mindste smule alderdomssvækket, men at han har mod på en lang årrække med sprudlende kreative sysler.

Men hvad skal man tro? Manden er jo unægteligt blevet ældre. Men du kan jo selv danne dig et indtryk, hvis du møder op og hilser på kunstneren til receptionen onsdag fra 14 til 18.

Men hvad nu hvis Jens Galschiøt faktisk blev ramt af alderdomssvækkelse, ville det så være katastrofalt? - Ikke nødvendigvis. Det ville måske fremme hans indtog på den danske kunstscene. På de bonede gulve er man ikke nødvendigvis begejstret for ubændig sprudlende provokerende udfoldelse. Så måske ville Jens Galschiøt kunne få succes med en mere stille, og måske lidt støvet stil.

Hvorom alting er, så skal Jens Galschiøt nok klare sig. For vi er mange som holder øje med ham og forsøger at holde ham i live.

Forsøget starter onsdag den 4. juni. Vel mødt!

home news gallery
galschiot
debate
forums
sculptures school contact sitemap

Galschiøt runder de 60 -> browsing | show all documents

?categoryID=449

Previous

Level Up

Next

2013: Øl, digte og mad på Galleri Galschiøt to the Danish version of this document   Events and Exhibitions 2014: Stemmer fra Grønland og Indre Mongoliet to the Danish version of this document  
Additional Information:
Type: Overview
Dates: 4th June 2014
Locations: Gallery Galschiot, Odense, Denmark