Infomail november 2011 kan også ses på   infobreve

 

  Kære sagsbehandler,

Vi har i mange år haft et socialpædagogisk behandlingsarbejde her på mit værksted i Odense.

Vi har aktuelt plads til et par elever mere og sender dig derfor dette infobrev, da vi har erfaret at mange sagsbehandlere ikke kender til projektet. Du må derfor meget gerne sende denne mail videre til kollegaer.

Normalt er værkstedet jo kendt for skulpturerne, men hvad mange ikke ved er, at vi i over 25 år sideløbende har taget os af sårbare borgere i alle aldre, fra 14 til 60 år, der har haft brug for et pusterum til at komme videre. Vi har i gennem årene haft samarbejde med stort set alle kommuner på Fyn bl.a. med stressramte på sygedagpenge, skoletrætte unge, fødselsdepression, cutterproblemer, depression, Se case.

Lige nu har projektet indskrevet en ung pige (17 år) og 2 unge drenge (16 og 17 år) henholdsvis fra Faaborg-Midtfyns og Odense Kommune. De to unge drenge går i vores interne skole og tager 8. og 9. klasse.

 

Hvis du har nogle klienter, der vil passe ind i denne sammenhæng, hører vi meget gerne fra dig. Du er også velkommen til at komme og se værkstedet og få en snak om mulighederne.

Jeg sender sidst i november et lille info-kompendium til din afdeling, hvis du mod forventning ikke har modtaget pakken, så ring eller skriv.

 

Venlig hilsen

 

Jens Galschiøt

 

Direkte link til info materiale: http://www.aidoh.dk/projekt

Hvem er vi gode til?

 Vi er især gode til sårbare unge med eksistentielle problemer, selvskadende adfærd eller depressioner. Netop denne gruppe profiterer af vores kunstneriske absenterende og åbne miljø. Se case 

Vi er ikke særlig gode til klienter med massive misbrugs problemer eller som er kriminelle eller har udad reagerende adfærd, der kræver et meget kontrollerende miljø med faste rammer.

2 cuttere, en punker en skoleskulker og en fødselspsykose

Vi har lavet 5 case - fortællinger fra typiske forløb på værkstedt:

Pige, 17 år, indlagt på psykiatrisk afdeling i 5 måneder, startede på medicin som 14 år, selvmordsforsøg 4-5 gange, har haft selvmordstanker og en depression siden hun var 12, selvskadende adfærd, har haft flere afbrudte skoleforløb.  Startede hos Jens en måned efter hun havde været indlagt……. Se case 

 

 

Skole og terapi

 

Vores undervisningspligtige elver går på værkstedets/ projekters skole. Undervisningen foregår med normeringen en lærer til en elev. Vi ansætter lærer ud fra elevernes behov.

Mange tager 9. og 10. klasse i vores skolen eller bliver opgraderet til f.eks. HF/ gymnasium, så de er klar til at tage en uddannelse. Skolen er oprettet igennem Tarup ungdomsskole og er gratis for klienter fra Odense.

 

 

 

Samtaleterapi: Vi har erfaret, at det for mange af vores elever ikke er nok at være i et en god social og støttende sammenhæng på værkstedet. For at understøtte elevernes udvikling har vi derfor valgt at tilknytte Colette Markus som er u ddannet gestaltterapeut med selvstændig praksis siden 1990.

Honoraret til terapeuten betales ud af værkstedets ”skulpturkasse” og ca. halvdelen af eleverne indgå i et sådant individuelt støtteforløb der foregår i privatkonsultationen Overgade 14, Odense.

 

Pædagogiske principper og anden info

Vi har udarbejdet en infopjece til sagsbehandlerne, der omhandler og sammenfatter hvad værkstedets generelle pædagogiske holdning er. Hvilket personale vi har ansat og tilknyttet Samt giver praktiske oplysninger om indskrivning, priser for opholdet m.v.

 

Pjecen kan downloades som pdf-fil og vi tilsender den gerne i papirformat,  ring eller skriv.

 

Vi har også lavet en mindre elev infofolder om værkstedet, der ligeledes kan downloades eller tilsendes.

 

 


 

 

 

Har du nogle klienter

 

Vi har aktuelt plads til et par elver mere, så hvis du efter at have læst denne mail, kan se at nogle af dine klienter vil få gavn af et ophold på værkstedet. , hører vi meget gerne fra dig. Du er også velkommen til at komme og se værkstedet og få en snak om mulighederne.

I uge 49 sender jeg et lille info kompendium til din afdeling, hvis jeg skulle have glemt netop jer J så ring eller skriv og jeg sender det ud til dig/jer.

 

Venlig hilsen

 

Jens Galschiøt

6618 4058

Følg med på:    Galschiøt på Facebook  og   Follow Galschiøt on Twitter

                                       

Tilmelding til Galleri Galschiøt ´s infoliste: skriv navn, by og land til Infolisten: aidoh@aidoh.dk

Se tidlige: Infobreve

Kontakt til Galschiøts værksted:

Jens Galschiøt
Banevænget 22
5270 Odense N
Tlf.
+45 6618 4058
Fax +45 6618 4158
Webside:
http://www.aidoh.dk/
Email: aidoh@aidoh.dk