GALLERI GALSCHIØT

GALLERI GALSCHIØT - SMYKKESMEDEN - SKULPTURSTØBERIET -VÆRKSTEDET

Jens Galschiøt - Banevænget 22 - DK-5270 Odense N - Tel. 6618 4058 - Fax 6618 4158 - E-mail aidoh@aidoh.dk - Internet: www.aidoh.dk

 

Pædagogisk projekt hos Galschiøt/Smykkesmeden

 

Aktivering, forrevalidering og socialpædagogisk projekt

 

Odense, november 2011

 

Kære sagsbehandler,

 

Vi har i mange år haft et socialpædagogisk behandlingsarbejde her på mit værksted i Odense.

Vi har aktuelt plads til et par elever mere og sender dig derfor noget infomateriale, da vi har erfaret at mange sagsbehandlere ikke kender til projektet.

 

Normalt er værkstedet jo kendt for skulpturerne, men hvad mange ikke ved er, at vi i over 25 år sideløbende har taget os af sårbare borgere i alle aldre, fra 14 til 60 år, der har haft brug for et pusterum til at komme videre.

Vi har i gennem årene haft samarbejde med stort set alle kommuner på Fyn bl.a. med stressramte på sygedagpenge, skoletrætte unge, fødselsdepression, cutterproblemer, depression osv.

Lige nu har vi indskrevet en ung pige (17 år) og 2 unge drenge (16 og 17 år) henholdsvis fra Faaborg-Midtfyns og Odense Kommune.

De to unge drenge går i vores interne skole og tager 8. og 9. klasse.

 

Vi er især gode til sårbare unge med eksistentielle problemer, selvskadende adfærd eller depressioner. Netop denne gruppe profiterer af vores kunstneriske absenterende og åbne miljø. Se medfølgende case - historier fra værkstedet.

Vi er ikke særlig gode til klienter med massive misbrugsproblemer eller som er kriminelle eller har udad reagerende adfærd, der kræver et meget kontrollerende miljø med faste rammer.

 

Hvis du har nogle klienter, der vil passe ind i denne sammenhæng, hører vi meget gerne fra dig. Du er også velkommen til at komme og se værkstedet og få en snak om mulighederne.

Vi har lagt oplysninger om vores tilbud og projekt op på internettet, så det er muligt for behandlerne at se hvad vi kan tilbyde. Se: www.aidoh.dk/projekt

 

Kontakt Jens Galschiøt eller Kurt Hansen på telefon 6618 4058.

Få tilsendt, priser, pjecer m.m. ved at sende din postadresse til e-mail: aidoh@aidoh.dk

 

Venlig hilsen

 

Jens Galschiøt

 

Bilag til dette brev: