Infobrev 8. januar 2012 kan også ses på   infobreve

   - Afmelding af nyhedsbrev, se nederst

Kære  !*FIRSTNAME*!

Du ønskes hermed et godt nytår.

Vi starter nytåret op med at skaffe økonomi til dialog-skulpturen om religion Fundamentalism. Den skal udstilles på kunstmuseet HEART i Herning foråret 2013. Skulpturen er rigtig godt i gang og vi har allerede brugt et ton kobber og over 3.000 religiøse bøger til at lave de 5 første bogstaver, så den suger mange likvider midler ud af værkstedet.

Vi har en plan om at skaffe penge ved at lave et indsamlings-salg af skulpturer på værkstedet, hvor vi giver 25% i rabat i resten af januar og dermed skaffer penge til de mange tons kobber og stål som vi skal bruge. Så nu kan du gøre en god gerning og støtte Fundamentalism, samtidig med at du gør en god forretning – det hedder vist en win-win situation.

Der er sket en masse siden sidste infobrev: TV fra flygtningeskibet, TV2 og Arte portrætfilm, ny H.C.A.-skulptur, tromme-arrangement mm. Se nedenstående opsamling.

Måske ses vi –

Kærlige hilsener

Jens Galschiøt

Fundamentalism - indsamlings-salg

Skamløse priser på - indre Svinehunde – Hjemløse – Skamstøtter – kobber-kjoler – øreringe - gravide korsfæstede teenagere – mm. Vær med til støtte Fundamentalism-projektet.

Stort indsamlings-salg. Fra mandag den 9. til tirsdag den 31. januar - giver vi 25% i rabat på alle Galschiøts skulpturer og smykker i bronze og kobber i Galleri Galschiøt. Efter princippet først til mølle.

Lørdags-åbent på grund af indsamlings-salg fra 10.00 til 15.00, ellers har vi åbent alle hverdage fra 9 til 17.30

********************


Hvordan vil det mon gå?

Vi lægger en begivenhed på Facebook og på Galschiøts websider hvor vi i hele januar vil opdatere dagligt om hvor meget vi sælger og dermed har indsamlet. Vi har allerede samlet 16.800 kr.

Galschiøt søger også Statens Kunstfond om produktionsstøtte. Selv om han ikke har gode erfaringer med støtte fra kunstfløjen, håber han at udstillings-aftalen med ”HEART” kunstmuseum kan hjælpe lidt.

**********************


LIVE-TV fra Flygtningeskibet

Vi havde en forrygende live-tv debat, direkte fra Flygtningeskibet i Nyhavn den 19. dec.  Knud Vilby styrede debatten mesterligt og fik sat fokus på både klima, flygtninge, u-landsbistand og EU. Se foto fra nyhavn.

Desværre var de inviterede folketingsmedlemmer nødt til at melde afbud pga. en ekstraordinær afstemning. Men NGO-erne, CEPOS og EU-politikerne leverede varerne godt. Du kan se udsendelsen på OSRTV eller på Galschiøts webside og på you-tube.

*********************


Portræt af Galschiøt i TV-2/Fyn og Arte-kanalen

TV2/Fyn har den 3. januar 2012, lavet et godt personligt portræt af Galschiøt, hvor han bl.a. fortæller om sin lidt rodede opvækst - det kan ses på nettet.

Den fransk/tyske Arte-kanal som er en af verdens største kunst-kanaler, har lavet en udsendelse om klima- og politisk kunst og har derfor været i Danmark for at lave film om Galschiøts Flygtningeskib og værksted og interview med miljøminister Ida Auken. - Den kan ses på nettet.

***************


Ny H.C.A. skulptur på Flakhaven

Vi har opmodeleret og støbt en helt ny stor ”Druknet H. C. Andersen” skulptur, der er udstillet på Flakhaven (rådhuspladsen) i Odense. Den har vagt en hel del glæde her i juletiden - selv om alle nok ikke er lige begejstrede for nu at få 2 druknede H.C. Andersen - én i havnebassinet og en på Flakhaven. Se foto.

****************


Story Slam kæmper

Galschiøt har for første gang deltaget som ”Story Slam kæmper” i Story fight night imellem KBH og ODENSE.
”Konkurrencen er hård og historierne skarpe, når kunstneren Jens Galschiøt og skuespillerne og historiefortællerne Peter Hartman, Kasper Sørensen og Lena Bjørn dyster om at improvisere og underholde publikum bedst. Forfatterinden Katrine May Hansen vil fungere som vært og kampleder i dystens hede”, skrev arrangørerne. 
Galschiøt var ikke helt stolt af sin optræden, men Odense vandt dysten over københavnerne (måske på grund af hjemmebane-fordel).

************


Derudover

Galschiøt har lavet og doneret et maleri til en maleriauktion til indsamling for børn. Han skulle samme med Pia Kjærsgård og Richard Møller udvælge det maleri han bedst kunne lide fra udstillingen. Galschiøt havde lavet en stor collage med 1.500 foto fra Fortællerbrøndens tilblivelse og begravelse.

Vi har lagt hus til Danmarks største tromme-arrangement den 11.11.11 (kl.).11.11 på Galleri Galschiøt – med 250 deltagere - de fleste medbragte selv tromme. En kæmpe tromme blev opstillet i midten og der blev lavet mange forskellig ceremonier. Værkstedet blev på den måde indviet med alle midler, så nu kan vi trygt gå et nyt år i møde, guderne er med os :-) 

 

 

 

 

 

 

Følg med på:    Galschiøt på Facebook  og   Follow Galschiøt on Twitter

Se tidlige: Infobreve                                       

Tilmelding til infoliste: skriv navn, by og land til Infolisten: aidoh@aidoh.dk

Kontakt til Galschiøts værksted:

Jens Galschiøt
Banevænget 22
5270 Odense N
Tlf.
+45 6618 4058
Fax +45 6618 4158
Webside:
http://www.aidoh.dk/
Email: aidoh@aidoh.dk

***************************************************

Afmelding af nyhedsbrev:

Vil du slettes af infolisten så tryk på "besvar" og skriv "Nej tak" i emne-boksen, så vil dit ønske straks blive imødekommet.

Men det er måske en tanke værd at denne mail ikke er dækkende for alt hvad vi sender ud. Emnerne er mangfoldige: arrangementer i galleriet, menneskerettigheder, verdens ubalance, kvinders og børns rettigheder, racisme, krig og fred, kunstdebat o.m.a.

Denne mail er sendt til !*EMAIL*!