Afmelding af nyhedsbrev, se nederst

 

Kære infoliste,

Vi har fuld damp på værkstedet og der sker en masse. Bl.a. vil vi nu sende infobrev ud som html, så vi kan lave en pæn opsætning med foto og link, se nedenstående. Men al begyndelse er jo svær så hvis du ikke kan læse eller se dette nyhedsbrev ordentligt, må du meget gerne sende os en besked. Nyhedsbrevet kan også ses på http://www.aidoh.dk/new-struct/Info/2011/DK-2011-04-05.htm

 

Galschiøt som Smagsdommer

Smagsdommerne 2 .jpgGalschiøt er blevet en af de nye smagsdommere i DR2 og skal på allerede torsdag den 7. april kl. 23.00, hvor han skal diskutere film bøger teater og kunst. Det er han nu lidt nervøs over - men mon ikke det går? - Hvis du ikke kan nå at se det, kan du hente det på nettet.

http://www.aidoh.dk/Smagsdommer2011

 

FUNDAMENTALISM skulptur

fundamentalism.jpg

Værkstedets nye store kunstinstallation FUNDAMENTALISM er i fuld

gang. Skulpturen er et dialog-projekt der skal sætte fokus på de religiøse dogmer. Vi er ved at støbe 3.500 voks -koraner, -bibler og -toraer der skal indgå i skulpturen.

Hele værkstedet flyder med voksbøger og ligner efterhånden biblioteket i Alexandria. Niller Madsen har lavet en lille dokumentarfilm om projektet med deltagelse af bl.a. fynske biskop Drejergaard og Anna Rytter som er muslim. Se foto, film og info på

http://www.aidoh.dk/FUNDAMENTALISM

 

 

 

Flygtninge-skibet M/S ANTON

refugees-ship_60web.jpgKutteren M/S ANTON er ved at gøre sig klar til en sommerturné. Bor du i en havneby, så kontakt skipper Knud Andersen (tlf. 8638 6418 / 2048 7421, knud@levende-hav.dk))og hør om mulighederne for at få besøg af dette både meget smukke og skræmmende kunstværk, der kan sætte lidt tanker om verden i gang.

I mange byer er det turist- og cityforeningen der i samarbejde med kommunen betaler udgifterne i forbindelse med at skibet skal komme forbi.

Læs mere på http://www.aidoh.dk/Flygtningeskibet

Der er lagt en masse flotte foto på Facebook, se

http://www.facebook.com/pages/Flygtningeskibet-MS-Anton/119528871431316

 

Hjemløse-turné

hejmløse.jpgDe 13 hjemløse-skulpturer har været på en større Europa-turné og er netop hjemkommet fra Portugal og Rumænien og skal derefter til Nykøbing Falster. Læs mere på

http://www.aidoh.dk/Homeless

Vi har lagt en flot og stor fotoserie på Facebook, se

http://www.facebook.com/album.php?fbid=200132120020955&id=191411494226351&aid=53161

 

 

Facebook

facebook.jpgGalschiøt har fået hjælp af en ung Facebook-prinsesse, Karina Bude, til at få styr på sit Facebook-liv. Det er der kommet en flot officiel Facebook-side ud af, som oven i købet bliver løbende opdateret med foto og info.

Meld dig til på http://www.facebook.com/galschiot.official

Twitter.com/Galschiot

Oprøret i Mellemøsten har skabt stor interesse for Twitter. Vi er hoppet med på bølgen og twitter nu lystigst. Måske vil du twitte med? http://twitter.com/#!/Galschiot

 

Det var alt for denne gang.

I dag er det ganske vist regnvejr, men det kan ikke overskygge at foråret har indfundet sig efter en ulidelig lang vinter. Nyd det i fulde drag!

 

De bedste forårs-hilsner fra

Vagn Frausing, international sekretær

samt fra Jens Galschiøt og alle de andre hårdtarbejdende på værkstedet

************************************************

 

 

Afmelding af nyhedsbrev:

Vil du slettes af infolisten så tryk på "besvar" og skriv "slet mig" i emne-boksen, så vil dit ønske straks blive imødekommet.

Men det er måske en tanke værd at denne mail ikke er dækkende for alt hvad vi sender ud. Emnerne er mangfoldige: arrangementer i galleriet, menneskerettigheder, verdens ubalance, kvinders og børns rettigheder, racisme, krig og fred, kunstdebat o.m.a.