Odense, 20. september 2007

 

 

 

 

Støbekursus på Galleri Galschiøt

 

Tilbud til efterskoler og højskoler

 

 

Her er en enestående mulighed for at lære at fremstille smykker og små skulpturer i bronze og sølv. På Jens Galschiøts billedhuggerværksteder i Odense, har vi indrettet et professionelt værksted, hvor alle nødvendige maskiner og dygtige lærere er til rådighed.

Vi har en række fastlagte efterårskurser (se www.pil-flet.dk), men vi kan nu også tilbyde hold­undervisning for jeres elever. Kurserne tilrettelægges som ugekurser med undervisning dagligt fra 9.00 – 15.30. Normalpris pr elev er kr. 1.875 + materialer, med ved holdstørrelser på omkring 15 elever vil vi kunne komme helt ned på omkring 1000 kr. + materialer.

På kurserne gennemgås alle faserne i fremstillingsprocessen og deltageren kommer til at designe unikke smykker og skulpturer.

Kurserne er tilrettelagt uden særlige deltagerforudsætninger, men med mulighed for fordybelse i bearbejdningsprocessen.

Processen vi bruger er den traditionelle cire perdue, (tabt voks) teknik. Hvor man former smykket eller skulpturen i voks, der derefter transformeres til sølv/bronze.

Kurset indeholder: Modellering i voks. Opsætning til ind­gipsning. Indgipsning og evakuering. Udkogning af voks fra gipsform. Udbrænding af gipsform. Slynge­støb­ning eller vakuum-støb­ning. Afrensning af støbte emner for gips. Slibning, lodning, oxidering, polering, evt. isætning af sten og færdiggørelse af smykke eller skulptur. Se foto fra skolen på www.aidoh.dk/skole

Yderligere oplysninger: Jan Johansen, tlf. 2083 9674  

 

Håber at dette er noget for jer

 

Med venlig hilsen

Jens Galschiøt  og  Jan Johansen (Odense Aftenskole)

 

 

 

 

 

Galleri Galschiøt, Banevænget 22, 5270 Odense N, tlf. 6618 4058, fax 6618 4158

E-mail: aidoh@aidoh.dk, info: www.aidoh.dk