Invitation til nordisk projekt

 

Hvem vil være med til at få Flygtningeskibet M/S Anton rundt i Norden?

Vi har en fantastisk kunstinstallation bestående af en fiskekutter og over 70 kobberskulpturer af billedhuggeren Jens Galschiøt. Denne kunstinstallation har besøgt danske havne i efteråret og skal også på turné i DK til foråret 2011.

Projektet har været ekstremt succes-fuldt og er blevet set af titusindvis af mennesker og er blevet omtalt bredt i medierne bl.a. er Flygtningeskibet blevet vist i alle TV-kanaler i Danmark, se bl.a. websiden: www.aidoh.dk/UN2015

Nu vil vi imidlertid gerne udvide projektet til også at komme rundt i Norden i 2011. Vi vil søge Nordisk Råd om tilskud til rundturen i Norden. Og i den forbindelse søger vi nogle gode folk eller organisationer der vil modtage skibet og være med til at sørge for at denne flydende kunstinstallation kommer til netop deres by og sætter fokus på miljø-/ flygtningeproblematikken og FNs 2015 mål.

Senere vil vi også gerne have den rundt i Europa (2012-) – så også rundt i europæiske havnebyer søger vi samarbejdspartnere, hvis du kender nogle:-)

Er du interesseret, så kontakt skipperen på M/S ANTON Knud Andersen på tlf.: +45 2048 7421 eller skriv til knud@levende-hav.dk

Knud er i Eritrea i hele november måned, så hav tålmodighed med svaret. Men skriv alligevel med det samme, så vi kan komme i gang med planlægningen.

Alternativt til billedhugger Jens Galschiøt: aidoh@aidoh.dk

Nyheder om den nordiske turné vil til stadighed blive lagt på nettet: www.aidoh.dk/Nordisk-turne