Invitation

 

Du inviteres hermed med ledsagere til fernisering af den mexicanske maler

                  Alberto Aragón Reyes

Galleri Galschiøt, lørdag den 16. april kl. 14 til 17

Udstillingen er åben indtil 9. maj.

Onsdag den 20. kl. 19 arrangerer vi en præsentation af Albertos Palæstina-projekt hvor der vil blive vist film og lysbilleder fra Palæstina og være en debat om denne nye Berlinmur.

Begge arrangementer foregår Banevænget 22, 5270 Odense N. Der er fri entre.

Alberto er en af de unge mexicanske talenter. Jeg mødte ham for 5 år siden hvor han havde lavet malerscenografien til en danseforestilling med mexicanske gadedrenge. Han har hjulpet mig på værk­stedet med billedhuggerarbejde til flere projekter, bl.a. den store titan-pavillon til Immages of Asia 2003 og nu på  H.C. Andersen udsmykningen.

Alberto er trods sine kun 25 år allerede en del af de internationale kunstmiljøer. Han har lavet skulp­turer i Svendborg og er netop kommet til Danmark efter et ophold i Palæstina hvor han sammen med  andre mexicanske murmalere og palæstinensere bemalede den store mur imellem Israel og de besatte områder. Han tager snart til et billedhugger-symposium i Tjekkiet. Bag sig har han en hel del udstillinger i Spanien og Mexico, men han har kun udstillet få steder i Danmark og det vil vi nu råde bod på. Du kan læse mere om Alberto på vores hjemmeside www.aidoh.dk

Alberto maler i en stilart der er inspireret af bl.a. Goya, vores hjemlige Trampedach, den norske Odd Nerdrum og mange andre. Men først og fremmest er han sig selv, og jeg synes at han laver nogle fantastisk spændende malerier der nok vil være hver at kikke på mens de stadig er til at købe for penge.

Jeg håber at se dig ved ferniseringen hvor galleriet vil være vært for et lille glas vin.

 Venlig hilsen

 Jens Galschiøt

 Relevant documents
 • Invitation til fernisering 16. april 2005 (PDF) to the version of this document  
 • Level Up

  Alberto Aragón Reyes
  Additional Information:
  Categories: Alberto Aragón Reyes | Various Artists at Gallery Galschiot
  Themes: Cultural exchange
  Type: Documents
  Dates: 16th April 2005 | 20th April 2005