G A L L E R I G A L S H I Ø T G A L L E R I G A L S C H I Ø T G A L L E R I G A L

 

 

Som et nyt skud på kultur/erhvervsliv-stammen, vil billedhugger JENS GALSCHIØT´s           GALLERI danne rammen om månedlige begivenheder, der kobler det sanselige med væ­sentlig tankevirksomhed.

 

Udgangspunktet er: at mødet mellem levende mennesker, der nyder et måltid sammen, samtidig med både lødige og  overraskende oplæg/underholdnings-begivenheder finder

sted, vil være et frugtbart udgangspunkt for en kombination af udvidet indsigt, nydelse og åbning for, etablering af helt nye dialog- og sparrings-partnere. 

 

Den månedlige KULTUR-MIDDAG, er tænkt som et kærkomment afbræk i de daglige ruti­ner, en begivenhed og en location, hvor man kan ankomme i mink eller mølædt, - solo eller netop flere - hvor man opfordres til at invitere en ven – eller netop en modstander, - én der virkelig kunne fortjene det - eller én man betages af.

 

D E T  E R  V I L D T !!!

 

Fredag d. 24. oktober kl.19.30        …….en jagtmiddag      325, - kr.                                                       

                            Indbetales på giro: 4001 2702 senest d. 16. oktober

 

Ved jagtmiddagen serveres Fugle- og Dyresteg + dessert, tilberedt af vore god profes-sionelle kok. En vinkyndig vil være tilstede og forestå vinsmagning af et udvalg egnede vine. - En jæger vil holde tale/et oplæg om jagten. - En kunstner vil formidle det æstetiske.

Kom i kjole og hvidt, eller din mest elskede T-shirt, - i øko-leopard, - i langt,  eller temmelig kort; kom som dyr, eller helt tam - og nyd en fredag aften med kendte og helt nye ansigter.

 

Menu

 

Helstegt kronhjortefilet med kantarelsauce

Farseret fasanbryst

Braiseret vildsvinekølle med rodfrugtragout, kartoffel- og jordskokkegratin, rødkålssalat, fyldte tomater med fuglelever, glaseret kastanje, pære og tranebær i akaciehonning, blandet grøn salat.

Daddel-valnøddekage med chokoladeganache og kanel- og brombærparfait

Marineret frugtsalat og hindbærcoulis.

 

 

 

 

Initiativet er en kobling mellem kunst- og erhvervsliv og er selvberoende. - Til concep-

tet hører, at man indbetaler beløbet der dækker mad og underholdning forlods, 8 da-  ge før begivenheden. – Når der er  minimum er 25 tilmeldte/indbetalinger, finder be- givenheden sted, alternativt returneres beløbet. – Vi stopper ved 100 tilmeldinger…..

 

                                                            GALLERI GALSCHIØT

Location:                                             Banevænget 22, Næsby, 5270 Odense N

Tilmelding/indbetaling:                     giro:  4001 2702                mail: aidoh@aidoh.dk

 

Informationer :                                        ring: Inger  tlf. 2620 8166      

Internet:  www.aidoh.dk/gallery/kulturmiddage/kmindex.htm

           De bedste hilsener

 

INGER BIRKESTRØM JUUL/concept/