INVITATION

Til koncertfortællingen

Eventyret om Fjeren og Rosen
i Galleri Galschiøt

Banevænget 22 - 5270 Odense N
Søndag den 28.10.12 kl. 15 & 17


Der er mulighed for en dejlig familieoplevelse, når forfatteren Josefine Ottesen sammen med Jan Schønemanns Kvartet opfører koncertfortællingen Eventyret om Fjeren og Rosen.

Josefines bog, der er forlæg for eftermiddagens arrangement, har opnået klassikerstatus i de 26 år, der er gået, siden den udkom første gang i 1986. I 1987 blev den tildelt Kulturministeriets Børnebogspris, og bogen har siden dannet udgangspunkt for både radiofortælling, dramatisering og storytelling.

I koncertfortællingen ”Eventyret om Fjeren og Rosen” samles trådene, når Josefine genfortæller historien akkompagneret af Jan Schønemanns og Christian Søgårds fine og fabulerende musikalske arrangementer. Kvartetten består udover Jan Schønemann på guitar og Christian Søgård, keyboard og harmonika, af Agnar Ellebye, bas, og Esben Hansen, slagtøj, og de forstår i en sjælden grad at spille op til forfatterens eventyrlige fortælling. Der venter en skøn fællesoplevelse for alle fra 6 år og op.

Arrangementet varer ca. 1 time og der vil blive mulighed for at købe nogle af Josefines bøger og få dem signeret i forbindelse med koncertfortællingen.

Der kan købes kage og friskpresset æblejuice.

Følg os på Facebook: Eventyrfortællingen om Fjeren og Rosen.
Billetter à 110 / 60 kr. købes på fynsbilletten.dk

Yderligere oplysninger:
Arrangør: Christian Tast 2320 2117
Interview: Josefine Ottesen 6221 2011 / 3033 5427