FORLØSNING AF TRAUMER, STRESS OG KRONISKE SPÆNDINGER

 

En revolutionerende, ny teknik, som forløser traumer og dybe spændinger, samt genetablerer en indre tilstand af fred og ro!

 

Trafikuheld, overgreb, dødsfald, vold, alvorlig sygdom, tortur m.m. er hændelser, hvor følgevirkningerne kan være ødelæggende - fysisk såvel som psykisk - for den det er gået ud over og ligeledes for omgivelserne.

 

David Berceli har arbejdet med traumatiserede mennesker over hele jorden i de sidste tredive år og har på denne baggrund udviklet TRE – Trauma Releasing Exercises – en kropsterapeutisk metode, som igangsætter kroppens selvhelbredende potentiale, frisætter blokeret energi og skaber god jordforbindelse.

 

På kurset gennemgås lidt teori om, hvad der sker med kroppen, når den udsættes for traumatiske oplevelser - eller bare stress. Derudover gennemgås øvelserne grundigt, så du selv lærer at anvende dem.

 

Kurset henvender sig til behandlere samt til personer, der har et rimeligt kendskab til sig selv, og som har en faglig interesse i metoden eller ønsker at arbejde dybere kropsligt med sig selv. Både behandlere og andre personer med interesse for kropsterapeutisk arbejde, stress- og traumeforløsning kan have glæde af at deltage i dette kursus.

 

Er du i tvivl, om det er noget for dig, så send en mail eller ring til Colette Markus 2126 5257.

 

Medbring notesbog og løstsiddende tøj, som du kan bevæge dig frit i.

 

Underviser er Susanne Andrés, Psykoterapeut (MPF). Susanne, som har drevet et psykoterapeutisk center i 15 år, har undervist og afholdt kurser i kropsarbejde de sidste 20 år, bl.a. afholder hun kurser i holotropisk åndedrætsterapi rundt omkring i verden.

 

Tid & sted: 13. marts 2009: Galleri Galschiøt, Banevænget 22, 5270 Odense, kl. 10:00 – ca. 15:30.

 

Prisen er 1.000 kr. for private og 1.500 kr. for institutioner. Prisen inkluderer let frokost, samt kaffe og te undervejs.

 

Tilmelding er gyldig, så snart vi har modtaget din indbetaling, som bedes overført til Danske Bank, reg.nr. 3701, kontonr. 3701 50 1292 (husk dit navn!!!).

 

 

Med venlig hilsen

 

Susanne Andrés                                   Colette Galschiøt Markus

Psykoterapeutisk Center                      Overgade 14, 2.th., Odense

Tlf. 9823 5723                                      Tlf. 2126 5257

Jarmsted@dadlnet.dk                       colette@markus.dk

www.holoworld.dk                            www.markus.dk

 

 

 

 

”Kroppen er den bedste ven, vi har til at hele traumer”

(David Berceli)