Tilmelding og praktiske oplysninger:

 

ÅRSMØDET, KLIMA-SEMINARET & STØTTEFESTEN:

       Pris for deltagelse i hele årsmødet:

  350 kr. inkl. frokostsuppe lørdag, klimaseminaret med kaffe/te/forfriskning, festmiddagen, støttefesten og sandwich fredag inden generalforsamlingen og visionsdebatten.

  Er du fattig studerende giver vi studierabat - ring derom!

 

Tilmelding: Af hensyn til arrangementets afvikling er der tilmeldingsfrist: Senest onsdag d. 21. januar 2009.

 

  Bindende tilmelding sker på tlf. 62 24 43 24 eller

  e-mail: eco-net@eco-net.dk

  Ved tilmelding skal deltagergebyret på 350 kr. forudbetales ved overførsel til Øko-net’s konto i Merkur: (reg.nr. 8401) 102 1494 eller ved fremsendelse af check.

 

       Ring/send (helst pr. e-mail) samtidig til Øko-net (adresse:         Svendborgvej 9, Ollerup, 5762 Vester Skerninge):

  - dit navn og din stilling

  - navn på organisation/forening du kommer fra

  - din adresse

  - dit telefon-nr., e-mail & www-adresse

 

       Vi laver en rejsekoordinering på følgende måde: Ved tilmelding oplyser du, om du har fx to pladser i din bil, (så skriv ‘bil+2 stk.’), eller ønsker du kørelejlighed, så skriv ‘ø.k.’ (ønsker kørelejlighed). Så noterer vi det på deltagerlisten, der via e-mail udsendes torsdag d. 22. januar, dagen før mødet.

 

       Overnatning bestilles og betales ekstra. Der er forskellige muligheder – også prismæssigt:

  - Galleri Galschiøt: Der kan overnattes (på eget liggeunderlag og i medbragt sovepose) i pileflet værkstederne på Galleri Galschiøt for 25 kr. pr. person inkl. adgang til bad. Der er begrænsede pladser der fordels efter først til mølle-princippet.

  - Bybondegården: 7 km væk fra Galleri Galschiøt har vi skaffet billig overnatning for 25 kr. på madras (i medbragt sovepose) på Bybondegården, Elsesminde. Vi koordinerer tilmeldingen.

  - Næsbylund Kro & Hotel: En anden mulighed er at bestille et værelse på Næsbylund Kro - et enkeltværelse koster 650 kr. og et dobbelt 850 kr. for én nat - www.naesbylundkro.dk / Tlf. 66 18 00 39

  - Danhostel Odense Kragsbjerg: Eller der kan bestilles plads på vandrehjemmet: Danhostel Odense Kragsbjerg – www.odense-danhostel.dk / Tlf.: 66 13 04 25

 

       Det er nemt at komme til Galleri Galschiøt, der ligger i Næsby i det nordlige Odense på adressen: Banevænget 22, Næsby, 5270 Odense N (www.aidoh.dk)

  Med deltagerlisten sender vi en rejsebeskrivelse til galleriet.

 

JUBILÆUMS-RECEPTIONEN:

       Alle er velkomne til jubilæums-receptionen lørdag formiddag.

  Det eneste vi rigtig ønsker os er flere medlemmer af Øko-net og støttebidrag á mindst 50 kr.

  Vi ønsker at styrke foreningens grundstruktur og det folkeoplysende arbejde – og det kræver, at vi bliver flere medlemmer! Hjælp til med det og få dine venner med – vi er også på

  Facebook! Læs mere om medlemskab af Øko-net mv. på: www.eco-net.dk