Ny DSB 1' Lounge på København H

http://www.infomedia.dk/icons/mediatype/DSB.gifDSB i dag 7. december 2010, 1. sektion, side 8

http://www.infomedia.dk/infomedia/images/separator.gif 

Af Martin Sun Larsen

Fredag den 10. december kl. 10.00 åbner DSB dørene til en ny DSB 1' Lounge i det tidligere Kviksalg på København H.

Både DSB's administrerende direktør Søren Eriksen og administrerende direktør i Dansk Erhverv, Jens Klarskov, deltager i indvielsen. Ifølge DSB's salgsdirektør Anne-Lise Bach Sørensen er DSB 1' Lounge blot et af flere nye tiltag målrettet erhvervskunderne:.

Mange faciliteter

»Vi vil gerne komme vores erhvervsrejsende i møde og skabe en sammenhængende rejse med mulighed for at gøre rejsetid til arbejdstid, og her er DSB 1' Lounge med mødefaciliteter bare ét ud af de mange nye tiltag, vi har på vej.« I loungerne er et af de store trækplastre mødelokalerne, hvor der er alle tænkelige avfaciliteter.

Og hvis gratis kaffe, kildevand, frugt og chokolade ikke rækker, er der mulighed for tilkøb af catering.

Lokalerne er ligeledes gratis at benytte for kunder med billet til DSB 1' og et oplagt sted at mødes, hvis tiden er vigtig.

Her er blandt andet adgang til dagens aviser og TV2 News.

Den nye DSB 1' Lounge på Københavns Hovedbanegård er den tredje af sin slags og er indrettet i samarbejde med Public Arkitekter A/ S. DSB har også lounges på Odense Banegård Center og Aarhus H.

I det kommende år sker udsmykningen af DSB 1' Lounge i samarbejde med Sussi Trampedach og Jens Galschiøt fra Galleri Jarsbo, der sørger for skiftende udstillinger i lokalerne.