Kunstnere! - Donér et værk til Galschiøts indsamling til Gadepræsten!

 

Jens Galschiøt opfordrer kunstnere i Danmark til at donere et værk til hans juleindsamling til Gadepræsten i Odense. Se her de værker der indtil videre bydes på.

Indsamlingen er et led i DR Fyns Klejner i kassen. De har inviteret 4 fynboer til at konkurrere om hvem der kan indsamle flest pege til at hjælpe socialt trængende.

Galschiøt har lavet et samarbejde med auktionsfirmaet Lauritz.com om at de vil sælge de donerede kunstværker og selv donere deres salær til indsamlingen. Værkerne kan leveres ind til Lauritz.com’s afdelinger i Odense og Kolding:

       Kratholmvej 51, 5260 Odense S

       6396 2240, odense@lauritz.com

       Trianglen 20, 6000 Kolding

       7633 6031, kolding@lauritz.com

”Jeg håber på støtte fra kunstnere. Vi har allerede fået 8 værker doneret og med min egen donation ser det ud til at der kommer mange ’Klejner i Kassen’”, siger Galschiøt.

Galschiøt har valgt Gadepræsten, Peder Thyssen. ”Peder laver et utroligt godt arbejde for de socialt udstødte og hjemløse i Odense. Den slags ildsjæle er der brug for hvis vi skal beholde et samfund der bygger på en social ansvarlighed for hinanden, og da staten åbenbart ikke er i stand til at løfte denne opgave, er det vigtigt at vi har nogle private organisationer der kan træde til.

Organisationerne har brug for penge til deres arbejde og det er derfor at jeg har sagt ja til at organisere en indsamling”, siger den fynske billedhugger.

Indsamlingen slutter allerede den 22. dec., så værkerne skal være inde senest den 15. dec. for at kunne nå at blive solgt.

Det er Lauritz.com afdelingen i Odense der har organiseret auktionen. Hvis du har spørgsmål så kontakt Peter eller Christina på 6396 2240.

 

Her finder du de kunstnere der indtil videre har doneret et værk.

 

Kontakt til Galschiøt og yderligere info:

Jens Galschiøt: 6618 4058 aidoh@aidoh.dk

Gadepræst Peder Thyssen, 2045 5630, ppt@allegadenet.dk

Kirkens Korshær Odense, 6612 9242, kkodense@galnet.dk

 

DR Fyns Indsamling Klejner i kassen:

Ruth Kabel: 6315 7794, direkte 6315 7794, RUK@dr.dk