Vi har hermed fornøjelsen at invitere dig med ledsagere til fernisering på denne flotte udstilling med naivistisk kunst fra Mexico:

Colorín Colorado

Tilbage til Colorin Colorado frontside


Fernisering torsdag den 18. november 1999 kl. 16.00
Udstillingen åbnes af
Odenses rådmand for børn og unge Ruth Larsen

Udstillingen er åben mandag til fredag kl. 9-16, søndag kl. 10-16 indtil 16.12

Colorín Colorado arrangeres af en initiativgruppe bestående af Jens Galschiøt, formanden for Pædagogisk Medhjælperforbund Jesper Kinch-Jensen og Erik Rasmussen fra kulturprojektet Rampelyset.

Malerierne er fremstillet af børn og unge fra indianerstammerne i Mexico og er så store, at vi har måttet inddrage bronzestøberiet for at få plads til dem. For at skabe en dialog, har vi inviteret 10 grupper af børn med meget forskellige livsbetingelser til på 25 m2 store lærreder at male, hvad der er vigtigt for dem. Denne dialog danner grundlag for en ny udstilling Brændpunkter der integreres i Colorín Colorado og åbnes af borgmester Anker Boye onsdag den 1.12.

Venlig hilsen

Jesper Kinch-Jensen, Erik Rasmussen og Jens Galschiøt


Fugl Fønix

Vi har valgt at genåbne galleriet med denne dejlige mexicanske udstilling.

Værkstedet brændte i april og har siden været under genopbygning. Det har kostet forsikringsselskabet millioner af kroner og os en masse grå hår. Men vi er ved at være færdige og med denne farverige udstilling vil vi rejse os, som fugl Fønix fra asken og børste støvet af vingerne.

Opbygningen har givet anledning til en re-organisering af hele området. Vi har bl.a. fået mulighed for at etablere en lille butik med værkstedets smykker og Fyns største udvalg af håndlavede sterling-sølvkæder.

Jens Galschiøt og Kurt Hansen

Galleri Galschiøt
Banevænget 22 - 5270 Odense N - Tlf.: 6618 4058 – Privat tlf.: 6614 4038 – Fax: 6618 4158
E-mail: aidoh@aidoh.dk - Internet: www.aidoh.dk


Tilbage til Colorin Colorado frontside

Level Up

1999: Brændpunkter
1999: Colorin Colorado
Additional Information:
Categories: 1999: Brændpunkter | Events and Exhibitions | Projects | 1999: Colorin Colorado
Type: Documents
Dates: 18th November 1999
Locations: Gallery Galschiot, Odense, Denmark
Partners: Educational institutions | Odense Kommune | Ofelia Medina | Other artists | Pædagogisk Medhjælper Forbund | Rampelyset | Tinku, Aalborg