Korsløkke Ungdomsskole:

Til Colorin Colorado frontside


Dagskolen, Korsløkke Ungdomsskoles billede, malet af unge fra 15 til 18 år.

Billedet viser mange små situationer eller historier fra livet på godt og ondt. 

9 af dem er vist i hver sin lejlighed, i et hus der måske kunne være et fra vores by. (Her beskrives de fra højre mod venstre, oppefra)

Huset er pladseret  midt i et stort hjerte. Det pulserende liv, hvorfra alt udgår. Og bag hjertet er det store orange festivaltelt; dækkende det meste af baggrunden. – Man kan se det ivrige publikum, foran scenen, i det lille brune område.

 Vi har lavet en gul frise hele vejen rundt om billedet, i den er der mange andre situationer og associationer over ting og, og tanker vi har gjort os; - her er forelskelsen, rejserne, de stille stunder, de underlige fisk og det store festfyrværkeri. (mmm)

Og på den ene side af huset ser man en begravelse. Præst og engel og stråleglans over bålet. Livets, ligbålets eller helvedes flammer?

Under teltdugen danser to skæve linedansere. Og op ad dets side, illuderende bjerg, kommer bussen fuld af glade unge, på vej ud i verden.

Vi er også selv med på billedet. I selvportrætterne nederst under teltet.

Den gale og glade jul er kronen på værket, toppen af kransekagen, øverst på huset. Her er vi alle, skøre og skæve, flyvende og dansende i lyst og i nød; - Det er jul. 

En glædelig af slagsen til alle fra Dagskolens lærere og elever.

Kunstnerisk konsulent: Linda Christensen


Til Colorin Colorado frontside