Brændpunkter

Til Colorín Colorado frontside


Brændpunkter - den danske del af udstillingen.

Vi, der er arrangører af udstillingen, mener der skal være plads til os alle. Når børn eller  voksne holdes udenfor fællesskaber, uanset hvad grunden er: et fremmed navn måske, fordi de er tykke, eller anderledes klædt, mener vi, at danske værdier om at tage vare på hinanden bliver trådt under fode.

Vi har inviteret en gruppe danske børn og unge fra daginstitutioner, skoler, ungdomsskoler mv til at fortælle os, hvad de holder af eller brænder for.

Vi har spurgt: Hvor ligger dine brændpunkter?

Hvor er du ved at græde i filmen? Hvor brænder det på for dig? Hvor bliver du rasende? Hvilke værdier vil du holde i hævd?

En ide om verdensfællesskabet er ikke større end en ide om juleaften og det fællesskab der udfoldes der.

Der er ingen censur på børnenes og de unges malerier. De skal skrive en nogle stikord eller fortælling - lave en skitse - og så i fællesskab lave et kollektivt maleri på et store lærreder,  som danner udgangspunkt for udstillingen "Brændpunkter", der invides og indgår i den mexikanske udstilling fra den 1.12.99.
 

 Udstillere:

Vi har inviteret børn og unge med vidt forskellige livsbetingelser fra bl.a. Humlehaveskolens 2c, Skibhusskolen, Henritte Hørlychs skole, Blangstedgård Børnecenter, Dagskolen - Korsløkke Ungdomsskole, Sanderum Skolefritidsordning, 10. Klasse på Dalum Ungdomsskole, 2 skoler fra Middelfart


Til Colorín Colorado frontside

Level Up

1999: Brændpunkter
Additional Information:
Categories: 1999: Brændpunkter | Events and Exhibitions | Projects
Type: Concepts
Dates: 1st December 1999
Locations: Gallery Galschiot, Odense, Denmark
Partners: Educational institutions | Odense Kommune | Other artists | Pædagogisk Medhjælper Forbund | Rampelyset